Kiğılı'da yaz ürünleri bolluğu

Kiğılı’da yaz ürünleri bolluğu
Neo Alışveriş Merkezi’nde Eskişehir Şubesini açan KİĞILI Erkek giyim mağazasının bu yaz aylarında da geniş ürün yelpazesi ile Eskişehirli beylere hitap edeceği belirtildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KİĞILI Marmara...

Neo Alışveriş Merkezi'nde Eskişehir Şubesini açan KİĞILI Erkek giyim mağazasının bu yaz aylarında da geniş ürün yelpazesi ile Eskişehirli beylere hitap edeceği belirtildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KİĞILI Marmara Bölge müdürü A. Naci Altunbaş, " Kiğılı Erkeği, 2007 yılında yine rahatlığından ödün vermiyor. Kiğılı Spor& Kiğılı Klasik başlığı altında hazırlanan koleksiyonda, ilkbaharı bej tonları ile karşılıyoruz" dedi.
Altunbaş, " Kaliteyi müşterilerine en makul fiyatlarla sunan KİĞILI, 2007 İlkbahar-Yazında da ürün çeşitliliğinden vazgeçmiyor. Düz desenli kumaşlardan itina ile hazırlanan koleksiyoda yün-ipek, yün-keten karışımlı kumaşlar olduğu gibi yüzde 100 pamuklu ve yüzde 100 keten kumaşlar kullanıldı.
Spor Koleksiyonda, çalışan erkeğin "Hafta sonu" rahatlık ve keyif hissedeceği, kombilerde bej, açık gri, krem rengi gibi soft tonların haricinde, marine çizgileri ve hareketli seer-sucker gömlekler mevcut. Yazlık montlar ilkbaharda kullanışlılığı ile sizleri cezbedecek. Yıkamalı pamuklu kumaşlardan astarsız-telasız spor ceketler, pantolonlar sezonun en favorileri" şeklinde konuştu.
Naci Altunbaş, Klasik koleksiyonlarda ise düz kumaşlarla birlikte, desenlerin sadece Kiğılı'ya özel olarak üretilen takım Elbise ve Ceketlerde punto dikişler, 2 düğme ve 3 düğmeler, tek- çift yırtmaçlar olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.