Kıyafet değiştiren hırsız yakalandı

Kıyafet değiştiren hırsız yakalandı
Bir tekel bayiinden, tezgah üzerinde duran telefon kontörlerini alıp kaçan 34 yaşındaki A.E. B., tanınmamak için kıyafet değiştirmesine rağmen yakalandı.. Ömerağa Mahallesi’nde, bu sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen...

Bir tekel bayiinden, tezgah üzerinde duran telefon kontörlerini alıp kaçan 34 yaşındaki A.E. B., tanınmamak için kıyafet değiştirmesine rağmen yakalandı..
Ömerağa Mahallesi'nde, bu sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda Özer Tekel Bayii'ne müşteri gibi giren A.E. B., işyerinde çalışan 23 yaşındaki Raif Utku A.'ın tezgah üzerine koyduğu 100'er kontörlük 8 cep telefonu kartını alıp kaçtı. Tanınmamak için üzerindeki siyah montu sokak arasında çıkartıp, yanında taşıdığı poşet içerisinden çıkardığı kot ceketi giyen A. E. B., buna rağmen olay yerine yaklaşık 300 metre uzaklıkta sokakta yürürken yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin üzerinden çaldığı cep telefonu kontörleri çıktı. Bilican'ın Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından, 'kaldırımcılık suretiyle hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.