Kızılay seminerleri büyük ilgi görüyor

Kızılay seminerleri büyük ilgi görüyor
Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi ilk yardım eğitmenleri, afet bilinci eğitmenleri katılımlarıyla gerçekleştirilen ilk yardım eğitimi ve afet bilinci konulu eğitim programlarının devamını Mithatpaşa İlk Öğretim Okulunda...

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi ilk yardım eğitmenleri, afet bilinci eğitmenleri katılımlarıyla gerçekleştirilen ilk yardım eğitimi ve afet bilinci konulu eğitim programlarının devamını Mithatpaşa İlk Öğretim Okulunda gerçekleşti.
''İlkyardım öğren hayat kurtar''sloganıyla öğretilen ilkyardım eğitim programlarına yoğun ilgi gösteren 4 ve 5. Sınıf öğrencilerine yapılan gösterimde ilk olarak Kızılay'ın tarihçesi, yurt içi ve yurt dışı hizmetleriyle, dünya çapında yaptıkları yardım çalışmaları anlatıldı. Gerçekleştirilen gösterimde deprem, sel, yangın konularında hazırlanan afet bilinci eğitimi sunumunun yanı sıra ilk yardım eğitim sunumları gösterildi. Öğrenciler izledikleri çeşitli film ve animasyonlarla konuyla ilgili olan bilgilerini tazeleyip yeni bilgiler edindiler. Film ve animasyon gösterimlerinin sonunda Yenikent İlk Öğretim Okulu öğrencilerine Türk Kızılayının okul projeleri kapsamındaki Kızılay kardeş klüp kumbaralarından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.