Kızıltepe davası için gösteri yasağı

Kızıltepe davası için gösteri yasağı
Eskişehir Valiliği, Kızıltepe davasının 11. duruşmasının görüleceği 14 Mart’ta, muhtemel toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve benzeri faaliyetleri yasakladı. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Ahmet Kaymaz...

Eskişehir Valiliği, Kızıltepe davasının 11. duruşmasının görüleceği 14 Mart'ta, muhtemel toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve benzeri faaliyetleri yasakladı.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Ahmet Kaymaz ile 12 yaşındaki oğlu Uğur Kaymaz'ı terör örgütü PKK militanı oldukları gerekçesiyle öldürdüğü iddia edilen 4 polis memurunun yargılanmalarına, 14 Mart Çarşamba günü Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek.
Eskişehir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kamuoyunda Kızıltepe ya da Kaymaz davası olarak bilinen duruşmaya, 14 Mart 2007 tarihinde saat 08.30'dan itibaren Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edileceğinden, duruşma süresince herhangi bir müessif olayın meydana gelmesini önlemek, milli güvenlik ve kamu düzeninin, genel, sağlık ve ahlakın ya da başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, mahkemenin huzur ve güven ortamı içinde yapılması için il sınırları içinde muhtemel toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve benzeri faaliyetler yasaklanmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.