KOM'DAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

KOM’DAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Yaklaşan yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştıran polis ekipleri takibe aldıkları iki ikamete eş zamanlı operasyon düzenledi. Eskişehir’de uyuşturucu madde başta olmak üzere kaçak imal edilen alkollü içecek ve sigaraya...

Yaklaşan yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştıran polis ekipleri takibe aldıkları iki ikamete eş zamanlı operasyon düzenledi. Eskişehir’de uyuşturucu madde başta olmak üzere kaçak imal edilen alkollü içecek ve sigaraya karşı yoğun bir çalışma sergileyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan baskında, ikametlerini imalathaneye çevirdikleri iddia edilen 2 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, belirtilen adreslerde yaptıkları aramalarda çok sayıda kaçak tütün ile sarılıp satışa hazır hale getirilen sigara ve malzemeler ele geçirdi. Aralarında elektrikli sigara sarma makinesi, jeneratör gibi cihazlarında bulunduğu suç aletlerine el konurken 2 şahsında haklarında düzenlenecek evraklar ile birlikte bugün adli makamlara teslim edilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.