Köprü tamamlandı, trafik nefes aldı

Köprü tamamlandı, trafik nefes aldı
Kütahya caddesi ile A.Fuat Güven caddesini birbirine bağlayan köprüde başlatılan çalışmalar son aşamaya geldi. İlgili firma Kurtoğlu İnşaatın üstlendiği Porsuk çayı ve çevresini düzenleme çalışmaları kapsamında yıkılan...

Kütahya caddesi ile A.Fuat Güven caddesini birbirine bağlayan köprüde başlatılan çalışmalar son aşamaya geldi. İlgili firma Kurtoğlu İnşaatın üstlendiği Porsuk çayı ve çevresini düzenleme çalışmaları kapsamında yıkılan son köprüde yeni şekliyle ortaya çıktı. A.Fuat Güven köprüsünde bir süre önce başlatılan çalışmalar kısa zamanda tamamlandı. Asfaltın da döküldüğü yeni köprü, araç ve yaya trafiğine dün açıldı.
Köprünün ulaşıma açılmasıyla birlikte araç trafiğinde de büyük oranda bir rahatlama sağlanırken, şehir içerisinde yaşanan trafik sorunu da ortadan kaldırılmış oldu. Yeni köprü etrafında yapılacak düzenlemelerle Eskişehir halkına hediye edilecek. Porsuk çayı üzerinde bir süreden beri devam eden çalışmalar kapsamında ilgili bir köprüyü daha yenileyerek ulaşıma açmanın mutluluğunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.