Koroya yeni eleman kayıtları başladı

Koroya yeni eleman kayıtları başladı
1 Ekim 1975 tarihinde Ünlü Bestekâr Hüseyin Erbay tarafından kurulan ve bu yıl 38. Sanat yılına girecek olan şehrimiz Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosuna 2012-2013 sezonu için yeni eleman alınacağı bildirildi.Koronun...

1 Ekim 1975 tarihinde Ünlü Bestekâr Hüseyin Erbay tarafından kurulan ve bu yıl 38. Sanat yılına girecek olan şehrimiz Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosuna 2012-2013 sezonu için yeni eleman alınacağı bildirildi.
Koronun Basın Sözcüsü Dilber Tekgöl konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
"Koromuz bu yıl 38. Şeref yılına girecek. 2012-2013 çalışma sezonuna 1 Ekim 2012 / Pazartesi günü başlayacağız. Bu sezonda koromuza yeni elemanlar alınacak. Bu nedenle kayıtlar başlamıştır. Koromuz çalışmalarına katılmak isteyen sesi güzel-yetenekli vatandaşlarımızın en yakın zamanda, mesai saatleri içerisinde öğretmen evi yanında bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.Büyükler korosu dışında Türk Sanat Müziği Çocuk Koromuza (7-14 yaş arasındaki çocuklar) ve ud kurslarımıza katılmak isteyenlerinde Halk Eğitim Merkezine kayıt yaptırması gerekmektedir. Gerek büyükler ve çocuk korosu, gerekse Ud kurslarımız ücretsizdir.Bilindiği gibi koromuzdaki eğitim tamamen akademik olup, adeta bir konservatuar ciddiyetinde ve kalitesindedir. Koromuzun vermiş olduğu konserler gerek sanatseverler gerekse müzik otoriteleri tarafından çok beğenilmekte ve takdir edilmektedir. Koromuza diğer illerden ve Kıbrıs'tan çok sayıda konser teklifleri gelmektedir. Bu bağlamda sezon içerisinde Kıbrıs'ta konser düzenlenmesi planlanmaktadır. Türk sanat müziği dalında yetişmek isteyen istekli ve yetenekli vatandaşlarımızı bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.