Kurban kesim yerleri belirlendi

Kurban kesim yerleri belirlendi
Odunpazarı Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramını rahat ve huzurlu geçirebilmeleri ve kurbanlarını sorunsuz kesebilmeleri için gerekli önlemleri alıyor.Vatandaşların hemen her Kurban Bayramında yaşadığı kurban kesim sorunlarını...

Odunpazarı Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramını rahat ve huzurlu geçirebilmeleri ve kurbanlarını sorunsuz kesebilmeleri için gerekli önlemleri alıyor.
Vatandaşların hemen her Kurban Bayramında yaşadığı kurban kesim sorunlarını yaşamamaları, çevrede kötü görüntü ve koku oluşmaması ve kimsenin rahatsızlık duymaması için kurban kesim yerleri belirleyen Odunpazarı Belediyesi, belirlenen yerlere görevli personel de tahsis ediyor.
Vatandaşların sadece küçükbaş kurbanlarını kesebilecekleri kurban kesim yerlerini;
l Emek Kapalı Pazaryeri
l Eray Oto Yıkama, Vişnelik Mahallesi Şehit Zeynel Toköz Sokak No:24
l Eren Oto Yıkama, Arifiye Mahallesi Atilla Sokak No: 7
l Ihlamurkent Sabit Pazaryeri
l Prestij Oto Yıkama, İstiklal Mahallesi Şirin Sokak No:1
l Safir Oto Yıkama Yenidoğan Mahallesi Buluş Sokak No:4 ve
l Yenikent Pazaryeri
l 75. Yıl Kapalı Pazaryeri olarak belirleyen Odunpazarı Belediyesi, 8 ayrı kurban kesim merkezine toplam 32 adet kasap, 16 adet güvenlik elemanı tahsis ediyor.
Tüm kesim yerlerinde kurbanların veteriner hekim ve sağlık memuru gözetiminde kesileceğini belirten belediye yetkilileri, her kesim yerine çay seti koyuyor ve tüm bu hizmetler karşılığında her hangi bir ücret talep etmiyor.
Vatandaşların kurban bayramlarını huzur içinde geçirebilmeleri için her ayrıntıyı düşünen ve her tedbiri alan Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, kurban kesim yerlerinden faydalanacak olan vatandaşların küçükbaş hayvan kesimleri için Odunpazarı Belediyesi Beyaz Masa Birimine 444 26 00 no'lu telefon aracılığıyla veya bizzat gelerek müracaat edebilecekleri belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.