Küresel iletişimin dahisi deneyimlerini anlattı

Küresel iletişimin dahisi deneyimlerini anlattı
Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin ihracatını arttırabilmek adına yürüttüğü çalışmaları çeşitlendirerek sürdürüyor. Bu kapsamda ABD’nin önemli iletişim uzmanlarından Rebecca L. Morgan, ETO üyelerine "İletişimin Gücü"...

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin ihracatını arttırabilmek adına yürüttüğü çalışmaları çeşitlendirerek sürdürüyor. Bu kapsamda ABD'nin önemli iletişim uzmanlarından Rebecca L. Morgan, ETO üyelerine "İletişimin Gücü" isimli bir seminer verdi. Eskişehir Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleşen programa Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ilgisi yoğundu.
İNANMAKTAN VAZGEÇMEYİN
Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği ve salon dışında kurulan barkovizyondan takip ettiği programda Morgan, ister küresel ister yerel düzeyde faaliyet göstersin, her işletme için inancın en önemli sermaye olduğunu ifade ederek, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Eskişehir'in sahip olduğu enerjiye hayranlık duyduğunu da belirten Morgan, Eskişehirli tüccarın iletişim konusunda oldukça farklı bir yaklaşıma sahip olduğunu, bu yaklaşımın küresel ölçekte fark yaratacağına inandığını kaydetti. Morgan seminerde, iş hayatında dürüstlük, kişisel iletişim ve beden dilinin önemine dair tecrübelerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.