Kutsal toprak ve su Eskişehir'e geldi

Kutsal toprak ve su Eskişehir’e geldi
18 Mart Çanakkale Zaferinin 92. Yıldönümü nedeniyle Çanakkale’den Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezere sunulmak üzere yola çıkarılan Kutsal Toprak ve Deniz suyu Bilecikli atletler tarafından dün Eskişehir’e getirildi.Vilayette...

18 Mart Çanakkale Zaferinin 92. Yıldönümü nedeniyle Çanakkale'den Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezere sunulmak üzere yola çıkarılan Kutsal Toprak ve Deniz suyu Bilecikli atletler tarafından dün Eskişehir'e getirildi.
Vilayette düzenlenen törenle toprak ve su Vali Yardımcısı Ziya Güler'e teslim edildi. Bilecikli atletler beraberindeki Kutsal toprak ve deniz suyunu teslim etmek üzere İstasyon meydanından vilayete kadar yürüdüler. Yürüyüşe Eskişehirden de çok sayıda öğrenci, izci ve sporcular katıldı. Getirilen toprak ve su vilayette düzenlenen törenle Vali Yardımcısı Ziya Güler'e teslim edildi.
Kutsal toprak ve su bugün Eskişehirli sporcular tarafından Sivrihisar'a kadar götürülecek.Orada Ankaralı atletlere teslim edilecek olan Toprak ve su yarın törenle Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.