"Kuyu suyunu ekmek

“Kuyu suyunu ekmek
İl Genel Meclisi Harun Çetintürk, dün gazetelerde kendisine ait fırında ekmek üretiminde kuyu suyu kullandığı, bu suyun da mikroplu olduğu ve ceza kesildiği yönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.Kuyu suyunun ekmek imalatında...

İl Genel Meclisi Harun Çetintürk, dün gazetelerde kendisine ait fırında ekmek üretiminde kuyu suyu kullandığı, bu suyun da mikroplu olduğu ve ceza kesildiği yönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.Kuyu suyunun ekmek imalatında kullanılmadığını, yalnızca araba yıkamak ve bahçe sulamak için kullanıldığını belirten Çetintürk, kullanılan suyla ilgili temiz ve içilebilir olduğunu dair analiz raporu bulunduğunu da kaydetti.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Çetintürk şunları söyledi:
Fırınımızda ekmek imalatında şebeke suyu kullanılmaktadır. Verilen ceza da atık su cezasıdır. Fırınımız Eskişehir'de HACCP ve ISO 9001:2000 belgesine sahip ilk firma olup, üretimlerimizi müşteri sağlığını ve memnuniyetini esas alarak hijyenik koşullarda yapmaktayız.
Bu, siyasi maksatlı yapılmış bir karalama kampanyasıdır. Harun Çetintürk'ü siyasette yıpratma amaçlı olup bu bilgilerin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.