"Listelerdeki kayırmalara ortak olmak istemedim"

“Listelerdeki kayırmalara ortak olmak istemedim”
Demokrat Parti Genel Muhasibliği, Genel İdare Kurulu üyeliğinden istifa eden ve Eskişehir birinci sıra milletvekili adaylığından çekilen Bahattin Şeker, bu tutumu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Demokrat Parti’den istifa...

Demokrat Parti Genel Muhasibliği, Genel İdare Kurulu üyeliğinden istifa eden ve Eskişehir birinci sıra milletvekili adaylığından çekilen Bahattin Şeker, bu tutumu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.
Demokrat Parti'den istifa etmediğini yalnızca partideki görevlerinden istifa ettiğini kaydeden Şeker, istifasını noter aracılığıyla genel merkeze gönderdiğini kaydetti. Şeker istifası nedeniyle şu açıklamayı yaptı: "Demokrat Parti Teşkilat Başkanlığı'nın son zamanlardaki yanlış siyaset çalışmalarına ve seçim listelerindeki aday sıralamalarında iltimas ve kayırmalarda bulunulmasına ortak olmak istemedim. Sonuçlarına katlanmamak adına Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyeliğinden ve Genel Muhasiblikten istifa ettim. Ayrıca öngörülen, Eskişehir birinci sıra milletvekili adaylığından da çekildim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.