Mehter yeni üyeler bekliyor

Mehter yeni üyeler bekliyor
Yurt içinde verdiği konserlerle adından övgü ile söz ettiren ve Eskişehir’in tanıtımına büyük katkı sağlayan Odunpazarı Belediyesi Mehter Topluluğu yeni dönem kayıtlarına başladı. 12 Ekim’e kadar devam edecek olan başvuruların...

Yurt içinde verdiği konserlerle adından övgü ile söz ettiren ve Eskişehir'in tanıtımına büyük katkı sağlayan Odunpazarı Belediyesi Mehter Topluluğu yeni dönem kayıtlarına başladı.
12 Ekim'e kadar devam edecek olan başvuruların ardından yeni dönem çalışmalarına başlayacak olan Odunpazarı Belediyesi Mehter Topluluğu, bu yıl özel bir hazırlık içerisinde olacak. Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti projesi kapsamında repertuarını genişletecek olan Mehter Takımı, yeni dönemde yine adından övgü ile söz ettirecek. Konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada temel müzik eğitimi olan ve mehter sazlarından (nakkare, zurna, davul, kös ve trompet) en az birini kullanan tüm müzik tutkunlarını Odunpazarı Belediyesi Mehter Topluluğuna davet eden yetkililer, eğitimlerin ücretsiz olacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.