Meteoroloji'den bilgi geldi: Bayram böyle geçecek

Meteoroloji'den bilgi geldi: Bayram böyle geçecek
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Kurban bayramı tatilinde; Eskişehir ve civar illerinde yağışlı hava seyredeceği bilgisi verildi.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Kurban bayramı tatilinde; bölgemizde Eskişehir, Bursa ve Bilecik illeri geneli ile Kütahya’nın kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Arefe günü (27.06.2023 Salı): Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu geçeceği, Bursa ve Bilecik illeri geneli ile Eskişehir’in kuzeybatı ve Kütahya’nın kuzey kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Bayramın 1. Günü (28.06.2023 Çarşamba): Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu geçeceği, Eskişehir ve Bilecik illerin genelinde kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Bayramın 2. Günü (29.06.2023 Perşembe): Bölge genelin parçalı bulutlu geçeceği, Bursa ve Bilecik illeri genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Bayramın 3. Günü (30.06.2023 Cuma): Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 4. Günü (01.07.2023 Cumartesi): Bölge genelinde havanın az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Eskişehir’de hava sıcaklığının 26-30 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Bursa’da hava sıcaklığının 29-32 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

Kütahya’da hava sıcaklığının 26-29 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Bilecik’te hava sıcaklığının 27-30 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın; bölge genelinde kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette, yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.