MHP Sakarılıca teşkilatını kurdu

MHP Sakarılıca teşkilatını kurdu
Eskişehir’deki teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren MHP, Sakar Ilıca Beldesi’nde de teşkilatlanmasını tamamladı. Hüseyin Ergin başkanlığında kurulan belde teşkilatı çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili bir açıklama...

Eskişehir'deki teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren MHP, Sakar Ilıca Beldesi'nde de teşkilatlanmasını tamamladı. Hüseyin Ergin başkanlığında kurulan belde teşkilatı çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Gürol Yer şunları söyledi; "Eskişehir'in en tanımış termal merkezi olma konumunda bulunan, beraberinde sebze, meyve üretim bölgesi özelliği bulunan ancak; yıllardır gelişip yenilenmeyen hep günü kurtarıcı dar anlayışlarla idare edilen ve üretici oldukları için adeta emeklerinin hakkı verilmeyerek cezalandırılan merkez ilçemize bağlı Sakarıılıca beldemizde ilk defa değerli arkadaşlarımızın gönüllü katılımları ile belde teşkilatımızı oluşturduk. Sayın Hasan Hüseyin Ergin başkanlığında 10 kişiden oluşan arkadaşlarımızla dinamik ve kaliteli bir ekip meydana getirildi.
M H P olarak Sakarıılıca beldemize bundan sonraki dönemlerde gerek siyasal. gerek bilgi birikim ve ekonomik olarak yapılması gereken her türlü katkıyı oluşturduğumuz teşkilatımız vasıtası ile ulaştıracağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.