MHP'de ilginç aday tanıtımı!

MHP’de ilginç aday tanıtımı!
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) “Aday adayları tanıtım toplantısı” bir düğün salonunda gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Oğuz Sever, MHP’nin 6 milletvekilinin 6’sına da talip olduğunu söyledi....

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) "Aday adayları tanıtım toplantısı" bir düğün salonunda gerçekleşti.
Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Oğuz Sever, MHP'nin 6 milletvekilinin 6'sına da talip olduğunu söyledi.
" KİMSE BİZİM VEKİLİMİZİ ALAMAZ"
2015 seçimlerinde 23 aday adayı ile yola çıktıklarını ifade eden Sever, " 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde 23 aday adayı ile AKP ve CHP'nin karşısındayız. AKP Milletvekili Salih Koca yaptığı toplantılarda MHP'nin bir milletvekilini alacaklarını söyledi. Başka bir gün CHP teşkilatı benzer bir söylem gerçekleştirdi. Biz MHP olarak hepimiz milletvekillerimize sahip çıkacağız. Hiçbir parti bizim milletvekilimizi alamaz, buna göz yummayız. MHP 6 milletvekilinin 6'sına da taliptir" dedi.
Sever, " 7 Haziran seçimlerinde ülkemizin tarihi virajında arkadaşlarınızla, eşlerinizle, çocuklarınızla, komşularınızla sandığa giderek 3 hilalli bayrağa oy vermenizi istiyorum. Şu an listede 23 aday adayı arasından 6 kıymetli ülküdaşımız mücadele edecek. Ama listede geri kalan 17 ülküdaşımıza muhakkak ihtiyacımız var. Sizlere söz veriyorum. 7 Haziran'dan sonra o 17 arkadaşımızı boş bırakmayacağım, beraber çalışacağız" ifadelerini kullandı.
İl başkanının konuşmalarından sonra 18 aday adayı isim Ahmet Muhammet Hızlan, Cemal Dedebağı, Emine Edizgil, Faruk Timur Yatmaz, Fatımatüzzehra Kıraç, Kadir Çalışıcı, Kayıhan Çağlar, Kezban Akkaya, Lütfiye Öztetik, M. Kemal Tekin, Mehmet Emin Yeşil, Mehmet Selim Yanık, Müzeyyen Yüksel, Ömer Şen, Süleyman Özmen, Şenel Altun, Tuncay Atav, Veysel Ünverdi kendilerini tanıttı.
" TOPLANTIDAN NOTLAR!
Öte yandan Eskişehir'den birinci sıra aday olarak gösterileceği iddia edilen mevcut milletvekili Ruhsar Demirel'in yeniden aday adayı olmasına rağmen toplantıya katılmaması dikkat çekti. 23 aday adayının başvurduğu söylenmesine rağmen aday adayı listesinde 25 isim yer alırken, 18'i toplantıya katıldı. Demirel'in birinci sıradan aday gösterilmesi üzerine adaylıktan çekildiğini söyleyen Ayhan Sezer gelmedi. İl Başkanı Oğuz Sever açılış konuşmasını gerçekleştirdikten sonra aday adaylarının konuşmalarını dinlemeden salonda ayrıldı. Aday adaylarından bazıları da konuşmalarını yapar yapmaz salonu terk etti. Düğün Salonu'nda masalar boş kalırken, toplantı yeterli ilgiyi görmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.