MHP'li Asenaların Ramazan mesaisi

MHP’li Asenaların Ramazan mesaisi
Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir il başkanlığı toplanan yardım paketlerini şehrimizin değişik bölgelerindeki ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza dağıtıyor.Mübarek Ramazan ayında yardımlaşmanın feyzi ve bereketini tüm...

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir il başkanlığı toplanan yardım paketlerini şehrimizin değişik bölgelerindeki ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza dağıtıyor.
Mübarek Ramazan ayında yardımlaşmanın feyzi ve bereketini tüm hemşerilerimizle yaşamak her hanede yüzlerin gülmesi için çalışan MHP Eskişehir il başkanlığına bağlı bayan kolları ihtiyaç sahibi aileleri tek tek bulup yüzlerce yardım paketini ailelere teslim ederek insanlarımızın her konuda yanlarında olduklarını belirttiler. MHP Eskişehir kadın kolları yöneticileri her yıl yapılan çalışmalardan farklı olarak bu yıl ihtiyaç sahiplerini mahalle temsilcilerimizin çalışmaları ve tavsiyeleri doğrultusunda yaparak yardım paketlerinin adreslere birebir teslim edilmesi yönetim olarak ta bizleri mutlu ettiklerini belirttiler.
MHP Eskişehir kadın kolları yönetimi ilerleyen günlerde daha farklı organizasyonlarla Eskişehirli hemşerilerimizle bir araya geleceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.