Milletvekili Can ev ziyaretlerinde

Milletvekili Can ev ziyaretlerinde
AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Ülker Can Tepebaşı Kadın Kollarının düzenlediği ev toplantılarına katıldı. Çamlıca mahallesinde gerçekleştirilen ev toplantısına çevrede oturan kadınlar...

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Ülker Can Tepebaşı Kadın Kollarının düzenlediği ev toplantılarına katıldı. Çamlıca mahallesinde gerçekleştirilen ev toplantısına çevrede oturan kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Ev toplantılarında vatandaşla konuşmak için daha samimi bir ortam bulduklarını söyleyen Can, teşkilatımız bu tür toplantılarla partimizin hizmetlerini anlattıkları gibi vatandaşımızın beklentilerine de kulak vermiş oluyor dedi. Eskişehir'in her mahallesinde AK Parti kadın kollarının aktif bir şekilde çalıştığını belirten Can, 'kadınlarımızın bugün ki çalışmaları partimizin milletiyle ne kadar iç içe olduğunu gösterir nitelikte' dedi. Ev toplantılarına verdikleri öneme de değinen Can, 'AK Parti'nin hizmet anlayışında ayağına çağırmak değil milletin ayağına gitmek vardır, teşkilatımızda bu kültür ve anlayışla ev ev dolaşarak milletin sesini dinliyor ve milletin sesi oluyor' dedi.
Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Figan Baycan yaptıkları çalışmalarda seçim odaklı olmadıklarını belirterek; biz seçimden öncede, seçimden sonrada her zaman sahada kadınlarımızın yanında olduk dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.