Milletvekili Yücesan veda mesajı yayınladı

Milletvekili Yücesan veda mesajı yayınladı
Yücesan açıklamasında " Yaklaşık 5 yıldır ülkemizi ve Eskişehirimizi aydınlık yarınlara ulaştırmanın hedefi doğrultusunda örgütümüzle, partili arkadaşlarımla yoğun çalışmalarda bulunduk. Bu süreçte, gündeme ilişkin...

Yücesan açıklamasında " Yaklaşık 5 yıldır ülkemizi ve Eskişehirimizi aydınlık yarınlara ulaştırmanın hedefi doğrultusunda örgütümüzle, partili arkadaşlarımla yoğun çalışmalarda bulunduk. Bu süreçte, gündeme ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunurken, Eskişehir'imizin sıkıntılarına, Eskişehirli hemşehrilerimizin sorunlarına ortak çözümler bulmaya çalıştık. Bu çerçevede, bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen, çalışmalarımıza katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunmak istiyorum. " dedi.
M. Vedat yücesan şöyle devam etti:
"Önümüzdeki günlerde milletvekili sıfatım sona erecek. Bunun hem kıvancını hem hüznünü bir arada yaşamaktayım. Türk milletinin teveccühüne mahzar olmaktan dolayı büyük bir kıvanç duyuyorum.
Üstlendiğim vekaleti hakkıyla yerine getirebilmek ve milletime layık olabilmek için gecemi gündüzüme kattım. Bu süreçte, başarının anahtarının ekip çalışmasından geçtiğinin bilinciyle, örgütümle, değerli milletvekili arkadaşlarımla ve halkımla çok yakın ilişkiler kurdum. Huzurunuzda bir kez daha, Eskişehirli hemşerilerime, çalışma arkadaşlarıma ve örgütüme bana bu kıvancı yaşattıkları için şükranlarımı sunuyorum. Diğer taraftan, bu süreçte yaşadığımız bazı olaylardan ve kaybettiğimiz zamandan ötürü hüzünlüyüm. Sizlere, veda konuşmam olarak nitelenebilecek bu açıklamamda, partimizin ve şahsımın performansı üzerine genel bir değerlendirme yapmak arzusundayım.
Mutlulukla ifade etmek isterim ki,
22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri olarak parlamentoda başarılı çalışmalara imza attık. Ülkemizin pek çok temel sorununa sahip çıktık. Gerçeğin aydınlanmasına katkı verdik. Yanlışları önlemek için bazen uyarı, bazen etkin sonuç alacak girişimlerde bulunduk. Milletvekili olarak bulunmaktan onur duyduğum partim demokratik bir rejimde beklenecek hizmeti büyük bir başarıyla yapmıştır.
Parti olarak sergilediğimiz üstün performansın bir neferi olmaktan büyük bir kıvanç duyduğumu yenilemek isterim. 22. Dönem Eskişehir Milletvekilli olarak her zaman istikrarlı ve onurlu bir duruş sergiledim. Görev yaptığım süre zarfında, çalışmalarımla, muhalefet milletvekillerine tanınan yetkileri sonuna kadar kullanmak suretiyle ülkemize ve Eskişehir'e yararlı çalışmalarda bulunma gayreti içerisinde oldum. Her zaman ülkemin ve Eskişehir'in yararını gözeten işler yapmayı hedef olarak belirledim.
Bu çerçeve de, Meclis Genel Kurulu'nda 39 konuşma yaptım. Bu konuşmalarımın büyük kısmının içeriğinde özellikle Eskişehir'in sorunlarını dile getirirken, ekonomi başta olmak üzere ülkemizin tüm sorunlarının çözümüne ilişkin alternatif önerilerde bulundum.
Yapılan yanlışlıkları meclis kürsüsünden açıkça dile getirdim. Anımsayacağınız üzere, Hükümet 49 ilimizi ekonomik teşvik kapsamına almıştı. Bu iller arasında Eskişehir olmadığı gibi, Eskişehir'in etrafı teşvikli İl'lerle kuşatılmıştı. Meclis kürsüsünden bu durumu dile getirdim. Eskişehir'in teşvik kapsamına alınmasına ilişkin değişiklik önergesi sundum.
Milletvekili olduğum süre içerisinde Eskişehir'de ziyaret etmediğim köy, belde, ilçe kalmadı. Eskişehir'in sorunlarının çözümü için elimden geleni yapmaya çalıştım. Gezilerimde bir kez daha tanık oldum ki, iki Türkiye mevcut, bir tarafta her türlü imkana sahip, iyi yaşayan bir kesim varken, halkın büyük kısmı fakirlik çekmekte, yaşamını zorlukla idame ettirmektedir. Halkımız içerisinde bulunduğu sıkıntıları kesinlikle hak etmemektedir.
Ana hatlarıyla özetlemeye çalıştığım bu çalışmalar tamamen ekip çalışmasının bir ürünüdür. Değerli milletvekili arkadaşlarımın ve partimizin sınırsız desteği ile belirttiğim çalışmalar ve projeler hayat buldu. Desteğini ve yardımlarını esirgemeyen herkese tekrar gönülden teşekkürlerimi sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.