Muhasebecilerden ekonomi uyarısı!

Muhasebecilerden ekonomi uyarısı!
Her yıl bir önceki yılı aratırcasına bütçe açığı artarak devam ettiğini söyleyen Muhasebeciler Odası Başkanı İlker Özokçu ekonomideki gidişatın endişe verici olduğunu söyledi. Hizmet içi eğitim seminerinde konuşan...


Her yıl bir önceki yılı aratırcasına bütçe açığı artarak devam ettiğini söyleyen Muhasebeciler Odası Başkanı İlker Özokçu ekonomideki gidişatın endişe verici olduğunu söyledi.

Hizmet içi eğitim seminerinde konuşan Başkan Özokçu; "Dolar' da ki artışın tahribatının boyutları bizi haklı olarak endişeye sevk ediyor. 2015' in 10 Mart' ı itibariyle Dolar da yaşanan yangın her geçen gün artarak adeta bir ralli yapmaktadır. Yangınla birlikte yapılan bu ralliye ekonomi ne kadar dayanacaktır, bekleyip göreceğiz, ama gidişatın hiçte iyi olmadığını söylemek için kahin olmaya da gerek yok!" dedi.
Özokçu sözlerinin sonunda ise "İlginçtir ki ticari bağlantıları Dolar ile olan iş dünyasının sesinin çıkmaması da Dolarda ki bu gelişmeleri önceden tahmin edip, 2015 hedeflerini ona göre yaptıkları varsayımını güçlendirmektedir! Yoksa bu sessizlik başka türlü nasıl izah edilecek?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.