Murat Daytaş geliyor

Murat Daytaş geliyor
25 yıllık sanat hayatında Türk Kültürü ve Sanatı’nın gelişmesini büyük katkıları olmuş akademisyen bir duayen olan Murat Baytaş ; Eskişehir’in Türk Dünyası Başkenti olması münasebeti ile yetkililerle görüşmeler yapmak...

25 yıllık sanat hayatında Türk Kültürü ve Sanatı'nın gelişmesini büyük katkıları olmuş akademisyen bir duayen olan Murat Baytaş ; Eskişehir'in Türk Dünyası Başkenti olması münasebeti ile yetkililerle görüşmeler yapmak üzere Eskişehir i ziyaret ediyor.
İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Mezunu olan Murat Baytaş , Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı müzik topluluğunda yıllarca Sanatçı ve İdareci olarak çalıştı. Japonya 'da İpek Yolu Müzikalini sahneleyen Murat Baytaş'ın Soko Üniversitesi'nden aldığı Sanat Liyakat Nişanı bulunuyor.. İstanbul Türk Müziği Günleri, Dünya Üniversiteleri Halk Dansları Festivali v.b gibi bir çok uluslar arası projeye imza atan Baytaş , Eskişehir li Halk Oyuncu dostlarından dolayı Eskişehiri ve insanlarını çok sevdiğini ve böyle bir proje de seve seve çalışabileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.