Nabi Avcı ilk derse geç kaldı

Nabi Avcı ilk derse geç kaldı
2012 – 2013 eğitim- öğretim yılında ders zili dün çaldı. Meclis Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da yeni ders yılında öğrencilerle bir araya geldi....

2012 – 2013 eğitim- öğretim yılında ders zili dün çaldı. Meclis Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da yeni ders yılında öğrencilerle bir araya geldi. Meserret İnel İlköğretim Okulu'nda 8/B sınıfının ilk dersine giren Avcı, gündemin yoğun olmasından dolayı ilk derse yaklaşık yarım saat geç kaldı. Avcı, yeni eğitim döneminin ilk gününde yaptığı konuşmada, 4+4+4 eğitim sisteminin sonuçlarının uzun vadede alınacağını söyleyerek, "Altyapının oluşturulmasında problemlerle karşılaşılsa da gelecek için olumlu adımlar atıldı" dedi.
Meseleye uzun vadeli baktık
"Genellikle siyasi karar vericiler alt yapı yatırımları konusunda çok istekli davranmazlar. Dolayısıyla eğitim altyapısı konusunda yapılan bu düzenlemeler aynı zamanda meselelere nasıl uzun vadeli bakıldığı, gençlerin geleceğinin nasıl uzun vadede düşünüldüğünün göstergesi olarak çok anlamlıdır" ifadesini kullanan Avcı, yapılan yeni düzenlemelerle öğrencilerin tüm dünyadaki akranlarıyla rekabet edebilecek koşullarda eğitim göreceğini kaydetti.
Çocuklarımız için hayırlı düzenleme yapıldı
Yeni düzenlemelerin ve yeni alt yapı yatırımlarının başlangıçta ister istemez bir takım sıkıntılara neden olabileceğini belirten Avcı, "Bunları da hoş görmek gerekir. Zaman içerisinde bunların hepsi yerine oturacaktır. Uzun vadede bütün hepimiz göreceğiz ki Türkiye ve çocuklarımız için hayırlı bir düzenleme yapılmıştır" diye konuştu.
Ziyarete katılan İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'da, 12 bin 500 öğrenci, 415 okul, 7900 öğretmen ve toplam 130 bin öğrenciyle yeni döneme hazır olduklarını ifade ederek, yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi.
Avcı'nın okul ziyaretine, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Prof. Dr. Avcı, daha sonra dünya klasiği kitaplarını öğrencilere hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.