NEO'ya müstakil tüp bebek merkezi

NEO’ya müstakil tüp bebek merkezi
NEO Eskişehir Carrefour Alışveriş Merkezinde Türkiye’nin ilk Müstakil Tüp Bebek Merkezi açılacağı bildirildi. Özel Nisan Kavaklıdere Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’de 16 Milyon...

NEO Eskişehir Carrefour Alışveriş Merkezinde Türkiye'nin ilk Müstakil Tüp Bebek Merkezi açılacağı bildirildi. Özel Nisan Kavaklıdere Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'de 16 Milyon evli çiftin bulunduğu ve bunlardan 2 Milyon ailenin istediği halde çocuk sahibi olamadığı belirtildi ve şöyle denildi:
" Bildiğiniz gibi infertlite (Kısırlık) tedavisi uzmanlık gerektiren bir ekip işidir. Gelişmiş ülkelerde istediği halde çocuk sahibi olamayan çiftlerin yüzde 45'i ilk tedavi aşamasında uzman merkezlere başvurmaktadır.
Ülkemizde bu oran çok düşüktür. Bu aşamada en önemli sorun söz konusu çiftlere doğru yönlendirme yapılmamasıdır.
Bu konudaki referans bir merkez olarak, bu sebeple zaman zaman halkımıza doğru yönlendirmede bulunabilmek maksadıyla açtığımız standlarımızın bir tanesini de Eskişehir-neo-Carrefour Alışveriş Merkezi'nde açacağız. "Bebek istiyorum" ana temasıyla açılacak olan standımızla, yukarıda sözünü ettiğimiz "İstediği halde çocuk sahibi olamayan çiftlere" doğru yönlendirmenin yapılabilmesi, bu konudaki yanlış bilgilerin düzeltilmesini amaçlıyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.