Neredesin babacığım?

Neredesin babacığım?
Uluönder Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi’nde maydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de ağır şekilde yaralandı. Hüseyin E. (40) idaresindeki 26 RK 458 plakalı belediye otobüsü ile Halil Uygun (59) yönetimindeki...

Uluönder Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'nde maydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.
Hüseyin E. (40) idaresindeki 26 RK 458 plakalı belediye otobüsü ile Halil Uygun (59) yönetimindeki 26 NZ 051 plakalı minibüs, bahse konu yerde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir sitenin bahçe duvarına, minibüs de kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada, minibüs sürücüsü Halil Uygun olay yerinde hayatını yitirdi. Otobüste yolcu olarak bulunan Güzin Nişancı (18), Selma Cebeci (36) ve Setenay Bor (14) da hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bu arada, kazada ölen Uygun'un üzerinde çalan cep telefonu, görevliler tarafından açıldı. Maktulü telefonla arayan kızına, babasının kaza yaptığı bildirildi. Bir süre sonra olay mahalline gelen ve babasının ölüm haberini alıp sinir krizleri geçiren kadın, minibüsün başında "Canım babam nerdesin? Canım babama ne olmuş böyle?" diye feryat etti. Söz konusu bayan, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.
Kaza mahallindeki incelemenin tamamlanmasının ardından Uygun'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.
Kazayla alakalı inceleme sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.