Odunpazarı'nda memura süper zam yapıldı

Odunpazarı’nda memura  süper zam yapıldı
Odunpazarı Belediyesi ve Bem-Bir-Sen arasında, sosyal denge tazminatı sözleşmesi, kurum memurlarının da katıldığı törenle imzalandı.Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Odunpazarı Belediye Başkanı...

Odunpazarı Belediyesi ve Bem-Bir-Sen arasında, sosyal denge tazminatı sözleşmesi, kurum memurlarının da katıldığı törenle imzalandı.
Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Eskişehir Şube Başkanı İsmail Uysal ve sendika yetkilileri katıldı.
Memur ve Sözleşmeli personelin büyük ilgi gösterdiği imza töreninde yaptığı konuşmada Odunpazarı Belediyesinde tarihi bir gün yaşandığını vurgulayan Karslı, sözleşmenin imzalanmasına büyük katkı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
Sözleşmenin esas amacının çalışanların performanslarını yükseltmek olduğunu vurgulayan Karslı, sözleşme ile memura aylık brüt 680TL ek ödeme yapılacağını ifade ederek, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın belediye çalışanlarına verdiği değerin Bem-Bir-Sen tarafından büyük takdirle karşılandığını ifade etti.
Odunpazarı Belediyesi Önce "Siz" siniz
Düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada Odunpazarı Belediyesinin 2004 yılından bugüne çalışanlarının huzuru ve refahını yükseltmek için sosyal denge çalışmaları gerçekleştirdiğini vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, her bir çalışanın kendisi için özel ve değerli olduğunu ifade etti.
Çalışanlarımızın Mutluluğu Ve Refahı, Bizim Mutluluğumuz Ve Refahımızla Eş Değerdedir.
Konuşmasında memurumuzun gelirinde önemli artış sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz diyen Başkan Sakallı, "çalışanlarımızın mutluluğu ve refahı, bizim mutluluğumuz ve refahımızla eş değerdedir. Çalışanlarımız arasında iş ve çalışma barışını oluşturmak için olanaklarımızı sonuna kadar zorlayarak haklarını kendilerine vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da çalışanlarımız için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.