OLACAK ŞEY DEĞİL
Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi ile Devlet Hastanesinde hurdaya çıkartılan eşyalar uzun süre bahçede bekletildikten sonra ambulansla taşındı.
Hurda eşyaların taşınmasını kararlaştıran hastane idaresi bu iş için üzerinde Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Hasta Nakil Ambulansı yazan bir aracı devreye soktu. Dün sabah saatlerinde hurda eşyaların çıkartıldığı bahçeye yanaşan hasta nakil aracı aynı bölgede yer alan eski Tekel Müdürlüğü deposuna, nakil işlemine başladı. Hurda eşyalar hastanenin temizlik firmasında görev yapan personel tarafından hasta nakil ambulansına yüklenip depoya taşındı. Ambulansın gün boyu hurda eşya taşıdığını gören hasta ve yakınları, yaşanan olaya sert tepki gösterdi.
Eskişehir Devlet Hastanesi arka bahçesinde yaşanan bu olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar, "Böyle nakil işi mi olur? Hastane idarecileri başka araç bulamadı da ambulansı mı kullanıyor? Hurda eşyaların bu araç ile taşınmasına bir anlam veremiyoruz!" diye tepkilerini dile getirdiler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.