"Olayı yargıya taşıyacağız"

“Olayı yargıya taşıyacağız”
Tamamlanan delege seçimlerinin ardından CHP Genel Merkezi tarafından Genel sekreter Önder Sav imzasıyla gönderilen genelgeye uyarak, İl Yönetim Kurulunun 19 kişinin delegeliklerini iptal etmesi, ancak birkaç gün sonrasında bu kararın...

Tamamlanan delege seçimlerinin ardından CHP Genel Merkezi tarafından Genel sekreter Önder Sav imzasıyla gönderilen genelgeye uyarak, İl Yönetim Kurulunun 19 kişinin delegeliklerini iptal etmesi, ancak birkaç gün sonrasında bu kararın yine Önder Sav imzasıyla gelen bir yazıyla bozulması ve bu 19 kişiye delegeliklerinin genel merkez tarafından geri verilmesi olayının şaşkınlığı sürüyor.
Konuyla ilgili olarak görüşlerini almak istediğimiz İl Başkanı Abdülkadir Adar, konuyla ilgili olarak konuşmak istemediğini ve konuşmayacağını belirtirken, eski il başkanlarından Yunus Emre Karabulut olayı yargıya taşımaya kararlı olduğunu kaydetti.
Yunus Emre Karabulut, bu durum hakkında son ve kesin kararı verecek olan makamın il başkanlığı olduğunu, Genel Merkez veya MYK tarafından bu yönde tasarrufta bulunulmasının yanlış olduğunu belirtirken, "konuyu yargıya taşımaya kararlıyım. Ancak Odunpazarı kongre tarihinin belirlenmesi ve üye listelerinin askıya çıkartılması gerekiyor. Önce ilçe seçim kuruluna itiraz edeceğiz, itirazımız reddedilirse il seçim kuruluna gideceğiz. Oradan çıkan karar doğrultusunda hareket edileceğini umuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.