"Önceki yönetime göre başarılıyız"

"Önceki yönetime göre başarılıyız"
Odunpazarı Belediye Meclisi’nde 2006 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi ve AKP’li üyelerin oylarıyla kabul edilmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sakallı, "ben Meclisteki özellikle DSP’li arkadaşlarımdan...

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde 2006 Yılı Faaliyet Raporu'nun görüşülmesi ve AKP'li üyelerin oylarıyla kabul edilmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sakallı, "ben Meclisteki özellikle DSP'li arkadaşlarımdan bizim hangi alanda, önceki yönetimin gerisinde kaldığımızı söylemelerini beklerdim.
Yani, sizden önceki dönemde yapılanlardan şu, şu, şu hizmetlerin gerisinde kaldınız, demelerini beklerdim.
Ancak doğal olarak böyle bir durum söz konusu olmadığı için arkadaşlarımız, biraz da muhalefet olma görevini yerine getirmek için eleştirilerini söylediler" şeklinde konuştu.
Kendisinin göreve gelmesinin ardından kullandığı makam aracının yıllık maliyetinin 200 milyar lirayı buluyor olması nedeniyle yapılan eleştiriyi de yanıtlayan Sakallı, "burada bir bilgi yanlışlığı var. DSP'li arkadaşların sözünü ettiği gibi aylık maliyeti 6-7 milyar değil, 1 buçuk – 2 milyar lira civarında.
Kadrolu bir belediye işçisinin belediye maliyeti aylık 4 milyar lira civarında. Oysa bu şekilde belediyemiz açısından da daha elverişli oluyor" dedi.
Makam otosunun yıl sonunda belediyeye hibe edileceğini de belirten Sakallı, göreve geldiklerinde makam otosunun plakası üzerinde haciz olduğunu ve bu nedenle bir süre farklı bir plaka kullanmak zorunda kaldıklarını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.