Operasyon sanıkları için bir dosya daha

Operasyon sanıkları için bir dosya daha
’Tarantula’ operasyonunun 4 zanlısı hakkında bir hırsızlık dosyasının daha tanzim edildiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, Cumhuriye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan bir muhasebe bürosundan 6 Mart 2007 tarihinde...

'Tarantula' operasyonunun 4 zanlısı hakkında bir hırsızlık dosyasının daha tanzim edildiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Cumhuriye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan bir muhasebe bürosundan 6 Mart 2007 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili işyeri sahibi N.Ç. (57), şüphelilerin yakalandığını öğrenince polise müracaat etti. N.Ç, bürosundan çalınan değerli bir eşyasının olmadığını, 100 YTL maddi hasarının olduğunu bildirdi. Bunun üzerine Tarantula operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan ve büroya hırsızlık maksadıyla girdikleri iddia edilen İ.Y. (34), Ö.C. (24), Z.C. (22) ve R.K. (24) hakkında ayrıca hazırlanan suç evrakının da Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildiği açıklandı.
Eskişehir'de, hırsızlık yapmak maksadıyla örgüt kurarak teşekkül halinde suç işledikleri iddia edilen 39 kişilik şebekeye yönelik polisin bir ay önce 5 ayrı ilde düzenlediği "Tarantula" adlı operasyonda 27 kişi yakalanmış, mahkemeye çıkarılan zanlılardan 19'u tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.