ÖZEL PROJEYE ÖZEL ÇALIŞMA

ÖZEL PROJEYE ÖZEL ÇALIŞMA
Etkinliğin gerçekleştirileceği Kurşunlu Külliyesi başta olmak üzere Osmanlı Evi, Arasta, Gaziler Konağı, Odunpazarı Belediyesi Turizm Ofisi, Atlıhan ve Dünyaca ünlü ağaç ustaları için hazırlanan özel atölyelerde yoğun...

Etkinliğin gerçekleştirileceği Kurşunlu Külliyesi başta olmak üzere Osmanlı Evi, Arasta, Gaziler Konağı, Odunpazarı Belediyesi Turizm Ofisi, Atlıhan ve Dünyaca ünlü ağaç ustaları için hazırlanan özel atölyelerde yoğun bir çalışma içerisinde olan belediye ekipleri hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyor.
Kutlamaların gerçekleştirileceği alanı özel tasarımlar ve ışıklandırma çalışmaları ile süsleyen ekipler, Odunpazarı'nda adeta görsel bir şölen oluşturdu.
Ulusal, yerel ve uluslararası basın üyeleri için hazırlanan basın odasında da tüm hazırlıklarını tamlayan belediye ekipleri, internetten ulaşıma kadar tüm ihtiyaçlar için alt yapı hazırlıklarını tamamladı.
Dünya ağaç günü kutlamalarında hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayan belediye ekipleri katılımcılar içinde bölge içerisinde özel bir etkinlik çadırı oluşturdu.
Etkinlik süresince Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden her gün saat 11.00, 15.00 arasında, saat başı servis kaldıracak olan Odunpazarı Belediyesi, kutlamaların tüm kent halkı tarafından takip edilmesine olanak sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.