Özel Ümit Hastanesi hizmete girdi

Özel Ümit Hastanesi hizmete girdi
Eskişehirli doktorların kurduğu hastane sağlık alanında birçok ilkleri bünyesinde bulundurmasının yanı sıra hastanenin ilk bebeği de hizmete girdiği gün doğdu.Doğumu Özel Ümit Hastanesi doktorlarından Op.Dr. Gülbin Erol...

Eskişehirli doktorların kurduğu hastane sağlık alanında birçok ilkleri bünyesinde bulundurmasının yanı sıra hastanenin ilk bebeği de hizmete girdiği gün doğdu.
Doğumu Özel Ümit Hastanesi doktorlarından Op.Dr. Gülbin Erol tarafından gerçekleştirilen bebeğe Ela ismi verildi. Ela bebeğin annesi Semiha Tufan Temiz bebeğini kucağına alırken gebeliğinden itibaren büyük bir titizlikle takiplerini ve doğumunu gerçekleştiren doktoru Gülbin Erol'a teşekkür etti.
Baba Gökhan Temiz ise yeni kurulan bir hastanede, temiz ve konforlu bir ortamda bebeklerinin doğmasından ve bu ortamda sağlık hizmeti almaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi.
Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakan Bulut aileyi kutlarken; yeni açtıkları Ümit Hastanesi'nin de bir bebek olduğunu ve aynen Ela bebek gibi her geçen gün büyüyüşüne şahit olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.