Özel Ümit Tıp Bayramı'nı kutladı

Özel Ümit Tıp Bayramı’nı kutladı
Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri 14 Mart Tıp Bayramı’nı pasta keserek kutladı. Özel Ümit Hastaneleri’nde gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Züberi, “İnsan yaşamını her...

Eskişehir özel ümit Hastaneleri 14 Mart Tıp Bayramı’nı pasta keserek kutladı.
özel ümit Hastaneleri’nde gerçekleştirilen kutlama programında konuşan özel ümit Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Züberi, “İnsan yaşamını her şeyin üstünde tutan, tüm güç koşullara karşın özveriyle çalışan hekim arkadaşlarımın ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı coşkusunu, paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.
“Sağlıklı yaşam, her bireyin temel hakkıdır” diye konuşan Dr. Züberi, “Bu hakkın tüm yurttaşlarca eksiksiz kullanılabilmesi, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve sağlık alanında ulaşılan düzey, günümüzde çağdaşlık göstergelerinden kabul edilmektedir. Kuruluşundan bu yana özel ümit Hastaneleri herkesin hakkı olan sağlık hizmetini kaliteli ve özenli bir şekilde devam ettirmiş, sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesine önem vermiştir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.