"Partiler değil Eskişehir önemli"

“Partiler değil Eskişehir önemli”
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar 22 Temmuz’da yapılacak olan genel seçimde Eskişehir’den seçilecek milletvekillerinin hangi partiden olacaklarının bir önemi olmadığını belirterek, "Önemli olan seçilecek 6 milletvekilinin...

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar 22 Temmuz'da yapılacak olan genel seçimde Eskişehir'den seçilecek milletvekillerinin hangi partiden olacaklarının bir önemi olmadığını belirterek, "Önemli olan seçilecek 6 milletvekilinin de farklı partilerden de olsalar bir araya gelip Eskişehir için çalışmaları önemlidir. Geçtiğimiz dönem bu birlikteliği ne yazık ki göremedik" dedi.
3-10 Haziran'da kutlanacak olan Nasrettin Hoca Anma Etkinliklerine de değinen Sarar, "Nasrettin Hoca Eskişehir'in en büyük değerlerinden biri. Akşehir de Hoca için 10-15 gün etkinlikler yapılıyor, festivaller düzenleniyor. Bizim Eskişehir'de Yunus Emre, Seyit Battal Gazi, Nasrettin Hoca gibi değerlerimiz var. Ancak bir araya gelip bu insanları hem ülke hem de dünya çapında tanıtacak etkinlikleri ne yazık ki yapamıyoruz, çok yazık oluyor" dedi.
22 Temmuz'da yapılacak genel seçimde Eskişehir'de seçilecek milletvekilleri ile ilgili görüşlerini tekrarlayan Sarar yine birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Eskişehir milletvekillerinin hangi partiden seçileceklerinin hiçbir öneminin olmadığını ifade eden Sarar önemli olanın Eskişehir olduğunu belirterek, "Bu seçim aceleye geldi. Gerek siyasi partiler gerek sivil toplum örgütleri gerekse de vatandaşlar yeteri kadar motive olamadılar. Ancak son günlerde kamu oyunun verdiği mesajlar çok önemli. Herkes Eskişehir için çalışacak milletvekili istiyor. Yoksa hangi partiden seçileceklerinin hiçbir önemi yok" şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.