Polisten uyuşturucu avı

Polisten uyuşturucu avı
Bir eve baskın yapan narkotik polisi, 3 kişiyi 224 adet uyuşturucu hap, 154 paket esrar ve 15 gram Afyon sakızıyla yakaladı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,...

Bir eve baskın yapan narkotik polisi, 3 kişiyi 224 adet uyuşturucu hap, 154 paket esrar ve 15 gram Afyon sakızıyla yakaladı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen Y.U., S.Ü. ve İ.U.'nun Zafer Mahallesi'nde kaldıkları eve ani baskın düzenlendi.
Operasyonda, her 3 şahıs da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 224 adet kelebek, kırlangıç ve süpermen logolu Extacy uyuşturucu hap, 154 adet satışa hazır vaziyette çıkı tabir edilen gonca esrar maddesi, 15 gram Afyon sakızı olarak bilinen uyuşturucu ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri süren Y.U, S.Ü. ve İ.U.'nun "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Ayrıca, olayla bağlantılı olarak M.S, A.G, K.C.G, H.H.Y, E.E. ve İ.Y. adlı 6 kişiye de "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan yasal işlem yapıldığı öğrenildi.
Emniyet yetkilileri, "Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucu madde tacirlerine karşı bugüne kadar yürüttüğümüz ve sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütlerinin çökertildiği bir çok başarılı operasyonlara hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek, bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.