Psikoloji günleri

Psikoloji günleri
Aktiffelsefe Kültür Derneğinin düzenlediği Psikoloji Günleri büyük ilgi gördü. Tüm Eskişehir halkının davet edildiği ve Aktiffelsefe gönüllü eğitmenleri tarafından iki gün boyunca verilen ücretsiz konferanslar 250 kişinin...

Aktiffelsefe Kültür Derneğinin düzenlediği Psikoloji Günleri büyük ilgi gördü. Tüm Eskişehir halkının davet edildiği ve Aktiffelsefe gönüllü eğitmenleri tarafından iki gün boyunca verilen ücretsiz konferanslar 250 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Atölye kapsamında, "Hafıza" ve "ÖfkeYönetimi", "Konsantrasyon" ve "Zor İnsanlarla Geçinme Sanatı" konu başlıkları ele alındı.
Hafıza'nın geçmişte yaşanan olayların tekrar gün yüzüne çıkması olduğu belirtilirken, hafıza konusunda asıl önemli olanın dikkat gösterdiğimiz olaylar olduğunu söylendi. Dikkatimizi verdiğimiz şeyler, anlamsız ve aslında işimize yaramayan şeyler oluyorsa, esas işimize yarayan bilgileri hafızamızda tutamadığımızdan bahsedildi. Öfke Yönetimi Konferansı'nda ise öfkelenmemizin nedeninin aslında biriktirdiğimiz korkular olduğu ve öfkenin bir sonraki aşamalarının nefret ve azap olabileceği üzerinde durulurken, Konsantrasyon konusunda ise çeşitli pratikler yapıldı. Zor İnsanlarla Geçinme Sanatı konferansında da günlük hayatımızda karşılaşabileceğimiz zor insan tipleri konuşularak, bu gibi durumlarda neler yapabileceğimize dair ipuçları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.