Rahmi Bıyık AKP Milletvekili aday adayı

Rahmi Bıyık AKP Milletvekili aday adayı
1999 ve 2002 Genel Seçimlerinde BBP’den Eskişehir’den 1. sıra Milletvekili adayı olan evli ve 3 çocuk babası Rahmi BIYIK bu kez Akparti Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. 1963 Çifteler İlçesi doğumlu olan...

1999 ve 2002 Genel Seçimlerinde BBP'den Eskişehir'den 1. sıra Milletvekili adayı olan evli ve 3 çocuk babası Rahmi BIYIK bu kez Akparti Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.
1963 Çifteler İlçesi doğumlu olan Rahmi Bıyık Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun oldu.
Yüksek Lisans eğitimi de gören Bıyık, Bir süre ticaret ile uğraştıktan sonra 1989 yılından itibaren serbest şehir plancısı olarak çalıştı. Rahmi Bıyık yaptığı çalışmalar neticesinde mesleğinde 7 yıl gibi rekor bir sürede "A" grubu planlama karnesi sahibi oldu. Hazırlamış olduğu imar planları ile 150'nin üzerinde Belediye'ye hizmet verdi.
Başta Bursa Büyükşehir, Kocaeli Büyükşehir, Kayseri Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere birçok il ve ilçe Belediyelerinin imar planı çalışmalarını ve danışmanlıklarını yürütüyor.
Siyaset çalışmalarında 1995-2002 yılları arasında BBP'de aktif görev alan Rahmi Bıyık, Ankara İl Başkan Yardımcılığı, 1998-2002 yılları arasında BBP Divan üyeliği ve Genel Sekreter yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Büyük Birlik Partisinin Yerel Yönetimler Politikası üzerine çeşitli çalışmalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.