Saadet TOKİ'ye ses yükseltti: Fatura vatandaşa kesildi

Saadet TOKİ'ye ses yükseltti: Fatura vatandaşa kesildi
Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir, İl binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek haftalık Pazar toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, 2019 TOKİ konutlarının, Zincirlikuyu mahallesine yapılması planlanan proje çeşitli uyuşmazlıklar sonucu yıllarca ertelendiğini ve Vadişehir mahallesine yapılması kararlaştırıldığını aktaran Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir, “2019'da söz verdiğiniz rakamlar üzerinden, kâr amacı gütmeksizin hak sahiplerine evlerini teslim edin. Hem genel hem yerel seçimlerde sizi görev başına getiren halkınızı cezalandırmayın” dedi.

“FATURA YİNE VATANDAŞA KESİLDİ”

Eskişehir’de bilmeceye dönen 2019 TOKİ konutlarının, Zincirlikuyu mahallesine yapılması planlanan proje çeşitli uyuşmazlıklar sonucu yıllarca ertelendiğini ve Vadişehir mahallesine yapılması kararlaştırıldığını aktaran Sercan Gözegir, bugün gelinen noktada 2019 yılında ödenecek olan aylık taksit ve peşinatlar arasında dağlar kadar fark oluştuğunu ve faturanın yine vatandaşa kesildiğini ifade etti.

“2019’DA SÖZ VERDİĞİNİZ RAKAMLAR ÜZERİNDEN EVLERİ TESLİM EDİN”

TOKİ konutları düşük gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kurulan bir proje olduğunu ama sonunda oluşan şartlar ve ekonomik durum nedeniyle gelir düzeyi yüksek kişileri ev sahibi yaptığını anlatan Gözegir, “Bakın bu uyuşmazlığın faturası düşük gelirli hak sahiplerine kesilmesi, vicdanlarda derin yaralar açmıştır. Yıllarca halkımızı oyalayarak, aşılması güç şartlar oluşturanlar bilmelidir ki! Halkımız bunu hak etmiyor. Bir an evvel bu yanlıştan dönün ve 2019'da söz verdiğiniz rakamlar üzerinden, kâr amacı gütmeksizin hak sahiplerine evlerini teslim edin. Hem genel hem yerel seçimlerde sizi görev başına getiren halkınızı cezalandırmayın” dedi.

“AFET KOORDİNASYON MERKEZİ KURULMALI”

Yıllardır süren afet olaylarının 2023 yılında bize kendini acı tecrübelerle tanıttığını vurgulayan Gözegir, “Şubat ayında yaşadığımız Kahramanmaraş depremi ve sellerle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Geçtiğimiz Cumartesi günü şehrimizde de aşırı yağmur sonrası yolları sel basmış araçlar yolda kalmıştır. Hem çevre yolu hem de şehir merkezi felç olmuştur. Bir an evvel afet koordinasyon merkezi kurulup önlem alınması zorunludur” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum