Sağlıkta 13 yeni proje

Sağlıkta 13 yeni proje
Bir süreden beri görevinden ayrı kalan İl Sağlık Müdürü Dr. Seraceddin Çom yeni projeler ile hakkında bilgi verdi. Dün görevine başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Çom, 2007 yılı sonuna kadar Eskişehir Merkezi başta olmak...

Bir süreden beri görevinden ayrı kalan İl Sağlık Müdürü Dr. Seraceddin Çom yeni projeler ile hakkında bilgi verdi. Dün görevine başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Çom, 2007 yılı sonuna kadar Eskişehir Merkezi başta olmak üzere ilçe ve beldelerinde 13 ayrı projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
Sağlık Müdürü Dr. Çom yaptığı açıklamada uygulama aşamasına gelen ve sağlık alanında dev yatırım olarak adlandırılan projelerini şöyle sıraladı. "Yunusemre Devlet Hastanesi bünyesinde göz bankası ve kornea nakil ameliyathanesi oluşturulacak. Bakanlık'tan onaylandı. Çifteler Devlet Hastanesi ek hizmet binası 2 ay içerisinde tamamlanacak. Fevzi Çakmak ve Gündoğdu Mahallelerine aile sağlığı merkezi inşaatları başlayacak. Ulusal medikal kurtarmı merkezi (UMKE) Eskişehir'de kurulacak Yenikent Sağlık Merkezi arazisine ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacak Devlet Hastanesi acil servisinin tadilatı tamamlanacak. Sağlık Meslek Lisesi binası teslim alınacak. Vişnelik Mahallesi'ne 7 katlı aile sağlığı merkezi yapılacak. Evlilik öncesi danışmanlık ve ana çocuk sağlığı oluşturulacak. Y.Emre Vişnelik Hastanesi bahçesine 2000 yatak kapasiteli kardi Vasfiler Cerrahi Merkezi kurulacak. Yeni ameliyathaneler yapılacak. Kayakent, Mahmudiye, İnönü'ye aile sağlığı merkez inşaatlarına başlanılack ayrıca Mahmudiye Sağlık ocağı genişletilerek hastaneye dönüştürüldü."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.