Sahnede dans edince bu hale geldiler

Sahnede dans edince bu hale geldiler
Bir restoranda şarkı söyleyen kadınla sahnede dans etme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçakla ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 00.30 sıralarında Sivrihisar Caddesi Eskişehir Pasajı’nda bulunan...

Bir restoranda şarkı söyleyen kadınla sahnede dans etme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçakla ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 00.30 sıralarında Sivrihisar Caddesi Eskişehir Pasajı'nda bulunan bir içkili restoranda meydana geldi. Eğlenmek maksadıyla restoranda bulunan Cengiz D. (28), bahse konu yerde şarkı söyleyen S.E. (43) ile sahnede dans etmeye başladı. Bunun üzerine S.E.'nin dostu olduğu iddia edilen T.Ç. (30) ile Cengiz D. arasında tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle T.Ç, Cengiz D.'yi kalbinin üzerinden ve sağ elinden bıçakla yaraladı. Arbedede, Nedim S. (31) de göğsüne ve kalçasına 4 bıçak darbesi aldı. Yaralanan 2 kişi, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Cengiz D. ile Nedim S.'nin sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.
Polis, olaydan sonra olayın şüphelisi T.Ç.'yi gözaltına aldı. Ayrıca, suç aleti bıçağı sakladığı ileri sürülen S.E. hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.