Sakallı Kırmızıtoprak'ta

Sakallı Kırmızıtoprak’ta
Kırmızıtoprak Mahallesi Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yepyeni bir çehreye kavuşurken, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı çalışmaları yakından takip ediyor. Kırmızıtoprak Mahallesinde...

Kırmızıtoprak Mahallesi Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yepyeni bir çehreye kavuşurken, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı çalışmaları yakından takip ediyor.
Kırmızıtoprak Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Sakallı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmalar hakkında bölge esnafı ve mahalle sakinleri ile de fikir alışverişinde bulunan Başkan Sakallı, vatandaşlarla keyifli bir ortamda sohbet etti.Büyük ilgi ile karşıladıkları Başkan Sakallı'ya Kırmızıtoprak Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür eden vatandaşlar, yapılan çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiklerini ifade ederek, büyük bir hızla tamamlanan sokakların bölgeye prestij kazandırdığına dikkat çektiler. Odunpazarı Belediyesinin kent halkının yaşam kalitesini yükseltecek nitelikli yaşam alanlarını yeni projelerle Eskişehir'e kazandırmaya devam edeceğini altını çizerek vurgulayan Başkan Sakallı; "amaçlarının çağdaş, modern ve içinde yaşamaktan zevk alınacak bir kent oluşturmak olduğunu" belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.