SALİH KOCA ERDOĞAN İLE SLOVENYA'YA GİTTİ

SALİH KOCA ERDOĞAN İLE SLOVENYA’YA GİTTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Mart-1 Nisan tarihlerinde Slovenya, Slovakya ve Romanya’ya yapacağı resmi ziyaretlerde Eskişehir Milletvekili Salih Koca’da yer alıyor. Kodnuy dair bilgi veren Milletvekili Koca; “Başta siyasi ve ekonomik...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Mart-1 Nisan tarihlerinde Slovenya, Slovakya ve Romanya'ya yapacağı resmi ziyaretlerde Eskişehir Milletvekili Salih Koca'da yer alıyor. Kodnuy dair bilgi veren Milletvekili Koca; "Başta siyasi ve ekonomik konular olmak üzere ikili ilişkilerimiz tüm yönleriyle ele alınacak, ilave işbirliği imkânları değerlendirilecek, bölgesel ve uluslararası konularda da görüş alışverişinde bulunulacak, bu ülkelerle mevcut işbirliklerimizi güçlendirecek anlaşmalar da imzalanacak. Avrupa Birliği üyesi olan ve Türkiye'nin AB üyeliğine destek veren bu ülkelerin liderleri ile yapılacak görüşmelerde, ülkemizin AB'ye üyelik süreci ve katılım müzakereleri de ele alınacak." Dedi.
Programlar esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bazı bakanlar, bürokratlar, iş adamları ve AK Parti Eskişehir Milletvekili, Slovenya Dostluk Grubu Başkanı Salih Koca da refakat edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.