Sanat tiyatrosu oyuncu kayıtlarına başladı

Sanat tiyatrosu oyuncu kayıtlarına başladı
Eskişehir Sanat Derneği’nin her meslekten, her yaşta tiyatro yapmak isteyenlerle oyunlar sahnelediği amatör tiyatro topluluğu Eskişehir Sanat Tiyatrosu yeni sezondaki oyunları için oyuncu kayıtlarına başladı. Konu ile ilgili açıklama...

Eskişehir Sanat Derneği'nin her meslekten, her yaşta tiyatro yapmak isteyenlerle oyunlar sahnelediği amatör tiyatro topluluğu Eskişehir Sanat Tiyatrosu yeni sezondaki oyunları için oyuncu kayıtlarına başladı.
Konu ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Şehabettin Tosuner "Eskişehir Şehir Tiyatroları, Tiyatro Anadolu gibi profesyoner yerleşik tiyatroları ve Anadolu Üniversitesi Konservatuvarında tiyatro eğitimi yapıldığı yer olması ile ülkemizin tiyatroda önde gelen kentlerimizden biridir. Eskişehir Sanat Tiyatrosu ile derneğimiz Eskişehirimizin amatör tiyatro gereksimini karşılamaktadır. 2005 yılından beri kentimizin dışında ilçelerimizde, yakın komşu illerimizde ve tiyatro festivallerinde oyunlarını sahnelemektedir. Tiyatromuza ben de tiyatroda oynamak istiyorum diyenleri bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.