Sanayi esnafını sevindiren karar

Sanayi esnafını sevindiren karar
Tramvay geçişini rahatlatmak ve güvenliği sağlamak amacıyla bir süre önce araç trafiğine kapatılan sanayi kavşağı için olumlu gelişmeler sağlandı.Borsa caddesi ile sanayi çarşısına ana giriş olan Yunuskent kavşağının...

Tramvay geçişini rahatlatmak ve güvenliği sağlamak amacıyla bir süre önce araç trafiğine kapatılan sanayi kavşağı için olumlu gelişmeler sağlandı.
Borsa caddesi ile sanayi çarşısına ana giriş olan Yunuskent kavşağının yeniden araç trafiğine açılması için esnaflardan oluşan bir heyet önceki gün Büyükşehir Belediyesine müracaatta bulundu.
Kavşağın kapatılması sonucu sanayi esnafının mağdur olduğunu belirten Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kılıç, belediye yetkilileri ile yapılan görüşmelerden olumlu gelişme sağlandığını söyledi.
Büyükşehir Belediyesinden gelen bir heyette beton bloklarla kapatılan sanayi girişinde incelemelerde bulundu.
Sanayi esnafını rahatlatacak gelişmeler sağladıklarını da ifade eden Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in esnaf dostu olduğunu biliyoruz. Kavşağın geçici bir süre ile kapatıldığını söyledi. Yeniden açılmasını sağlayacak. Kendisine oda yönetimi, sanayi esanfı adına teşekkür ederiz. Böylelikle esnafın mağduriyeti giderilecek.
Kavşağın yeniden açılmasını umutla bekliyoruz. Kapatılan sanayi kavşağının yeniden açılması esnafımızı sevindirecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.