Sarıoğlu Fevzi Çakmak sakinleriyle buluştu

Sarıoğlu Fevzi Çakmak sakinleriyle buluştu
Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor. Daha önce birçok mahalleye giderek vatandaşlarla sohbet edip mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Sarıoğlu, Fevzi Çakmak mahallesindeydi....

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor. Daha önce birçok mahalleye giderek vatandaşlarla sohbet edip mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Sarıoğlu, Fevzi Çakmak mahallesindeydi. Mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Sarıoğlu, Belediye olarak tüm olumsuzluklara rağmen Tepebaşı'nda çok önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.
Sarıoğlu "Bize güç veren ve sizlere hizmet etmemizi sağlayan yegâne sebep Eskişehir'e ve siz kıymetli hemşehrilerimize duyduğumuz sevgi ve muhabbettir. Bu yüzden Eskişehir'e ve sizlere hizmet etmek bizlere büyük bir mutluluk, heyecan ve güç veriyor. Belediyecilikte bugüne kadar başardıklarımız sadece bir başlangıçtır. Çocuklarımıza daha iyi, daha güzel bir Eskişehir bırakma hayaliyle yola çıktık. İlk günkü heyecan ile yolumuza devam ediyoruz. Eskişehir'imizin kaderi bizim kaderimizdir. Tüm hemşehrilerimizi büyük bir ailenin fertleri olarak görüyoruz. Bu ailenin sevincini, hüznünü ve tüm hissiyatını yüreğimizde hissediyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.