Şehir duman altı oldu

Şehir duman altı oldu
Eskişehir’de bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, tüm şehri duman altında bıraktı.Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde’de faaliyet gösteren Anamak plastik geri dönüşüm fabrikasında saat 17.00 sıralarında...

Eskişehir'de bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, tüm şehri duman altında bıraktı.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde'de faaliyet gösteren Anamak plastik geri dönüşüm fabrikasında saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının başlaması ile çalışanların tesisten dışarı çıkarılması büyük bir faciayı önledi. Çalışanların farikayı terk etmesinin ardından ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri süratli bir şekilde sündürme çalışmalarına başladı.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'ne ait itfaiye ekipleri, çevreye yoğun dumanlar yükselen tesisteki yangını 3 saate yakın bir süre içinde kontrol altına alabildi.
Yangın süresince, fabrikanın önünde bekleyenlerin ve itfaiye görevlilerinin dumandan etkilenmesi ihtimaline karşı sağlık ekibi ve ambulans hazır bekletildi. Geri dönüşüm tesislerinde kimsenin bulunmadığı bildirildi.Yangının çıkış sebebi, yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.