SENDİKALAR 1 MAYIS İÇİN ODUNPAZARI DEDİ

SENDİKALAR  1 MAYIS İÇİN ODUNPAZARI DEDİ
Türk-iş’e bağlı sendika, Eğitim-İş ve Kamu-Sen’e bağlı sendikalar olarak bu yıl 1 Mayıs’ı Odunpazarı’nda kutlama kararı aldıklarını açıkladı. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çizecekleri yol haritasını belirlemek...

Türk-iş'e bağlı sendika, Eğitim-İş ve Kamu-Sen'e bağlı sendikalar olarak bu yıl 1 Mayıs'ı Odunpazarı'nda kutlama kararı aldıklarını açıkladı.
1 Mayıs İşçi Bayramı'nda çizecekleri yol haritasını belirlemek için bir araya gelen kamu, kurum ve kuruluş yetkilileri kararlarını aldı.
Türk İş Şube Başkanı Necat Kılıç, yaptığı açıklamada, " Emekçilerin kazanımları azaltılmaya çalışılıyor. Türkiye'de demokrasi giderek otoriterleşiyor. Böyle bir zamana denk geldiği için gerçek demokrasi işlemediği müddetçe hepimizin kaybedeceği görüyoruz. Buna dur diyebilmek için birlikte, tüm emekçilerin katıldığı 1 Mayıs'ı Eskişehir'de yapabilmek adına bir aydır çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Tertip komitesini oluşturduklarını ifade eden Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: " Bugün Valilik Hukuk Bürosuna teslim edeceğiz. Bu sene 1 Mayıs'ı Eskişehir'de Odunpazar'ında kutlamaya karar verdik. Türk-İş ve bağlı sendikalar, Eğitim İş ve Kamu Sen yöneticileri yer alıyor. Başarılı bir 1 Mayıs kutlayacağımızı umuyoruz. Tüm sivil örgütleri birlikte kutlamaya davet ediyoruz. Olmazsa olmazlarımızdan olan bayrağımızı da taşıyacağız, marşımızı da söyleyeceğiz. Bunları bilerek katılmak isteyen herkesi davet ediyoruz. Neden odunpazarı? Arkadaşlarımız daha görkemli olacağını düşündüler. Herhangi bir aksaklık çıkmazsa, bizden önce talep eden kimse çıkmazsa Odunpazarı'nı istiyoruz. Ulaşımı daha kolay ve toplanması daha kolay olduğu için tercih ettik" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.