SES "ZAMLAR DERHAL GERİ ALINSIN"

SES “ZAMLAR DERHAL GERİ ALINSIN”
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak, "Emekçiler var olan koşullarda açlık sınırında yaşarken, ekmeklerinin biraz daha büyümelerini isterken, hükümet yaptığı zamlarla...

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak, "Emekçiler var olan koşullarda açlık sınırında yaşarken, ekmeklerinin biraz daha büyümelerini isterken, hükümet yaptığı zamlarla onları açlığa, yoksulluğa itiyor" dedi.
Zamlar kader değil
Özkavak, düzenlediği basın toplantısında hükümetin son günlerde benzin otomobil, içki ve tapu harçlarına yaptığı zamları eleştirdi. Yetkililerin açıklamalarına göre önümüzdeki birkaç gün içinde elektrik ve doğal gaza da yüzde 10'ları bulan zamların yapılacağının anlaşıldığını ifade eden Özkavak, " Hükümet temsilcileri bu zam kararlarını her türlü yalanı kullanarak, yapılanların gerekliliğinden bahsederek, hatta hoş göstermeye çalışarak sunuyorlar. Bizler yapılan bu zamların kader olmadığını biliyoruz. Emekçilerin yoksullaşmasında hükümetlerle iş birliği yapan tüm sahte yapıların, emekçilerin birliğini bozan sahte sendikaların varlığına rağmen, bu günlerin örgütlü mücadeleyle aşılacağını biliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.