SHP "Artık sızlanmaya hakları yok"

SHP “Artık sızlanmaya hakları yok”
SHP İl Başkanı İbrahim Arslan, solda beklenilen işbirliğinin gerçekleşmemesi nedeniyle seçimlere katılmama kararı aldıklarını açıkladı. Seçimlere bağımsız adaylarla katılıp katılmayacağına önümüzdeki günlerde karar...

SHP İl Başkanı İbrahim Arslan, solda beklenilen işbirliğinin gerçekleşmemesi nedeniyle seçimlere katılmama kararı aldıklarını açıkladı. Seçimlere bağımsız adaylarla katılıp katılmayacağına önümüzdeki günlerde karar vereceklerini dile getiren Arslan, bu süreçte CHP ve DSP'ye tarihsel bir sorumluluğun yüklendiğini belirtti.
SHP'nin kurulduğu günden bugüne hep fedakarlık yaptığına dikkat çeken Arslan: " Türkiye'nin kötü yönetildiğini hep söyledik.
3 Kasım seçimlerinden sonra AKP İktidarına gelişiyle bu kötü gidiş artarak devam etti. Bizim amacımız hep solu iktidara taşımaktı. Solu iktidara taşımak için de solda en geniş işbirliğinin sağlanması gerekliydi" dedi.
Seçimlerin halkın bir değerlendirme yapması ve hesap sorması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Arslan: " Son 4 dönemdeki seçimler Türkiye'ye yeni krizler yaşatan seçimler haline gelmiştir.
Bu ülkenin AKP iktidarından kurtulması gereklidir. Ancak bunun için de AKP'nin önüne neyin koyulacağı önemlidir. AKP'nin alternatifi sol iktidardır ve bunun için yaptığımız çağrılar ne yazık ki cevap bulamamıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.