Sınav yeri hatasına servisli çözüm

Sınav yeri hatasına servisli çözüm
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Eskişehir’de ortaöğretim düzeyi için dün yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adaylara sınav yeri olarak yıkılan Sabri Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’ni...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Eskişehir'de ortaöğretim düzeyi için dün yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek adaylara sınav yeri olarak yıkılan Sabri Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'ni gösterilmesinin çözümü adayların servis aracı ile taşınmasıyla sağlandı. Okul önünde bekleyen görevliler, gelip inşaatla karşılaşınca şaşıran adayları minibüsle Beyhan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi'ne götürdü.
Dün sabah erken saatte inşaat halindeki Eskişehir Sabri Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'nin önüne gelen Polisler, okul yetkilileri ve Ösym görevlileri, Ortaöğretim düzeyi KPSS sınavcına girecek adayları bekledi.
Çok sayıda kişi, sınava girecekleri okulun temel halindeki inşaat olduğunu görünce şaşırdı. Okul önünde bekleyen görevliler, adayları minibüsle Beyhan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi'ne götürdü. Yetkililer 40'a yakın öğrencinin eski okulun olduğu yere geldiğini ve bunların tamamının yeni sınav yerine yetiştirildiğini, herhangi bir aksamanın olmadığını söyledi.
KPSS Sınavına girecek 200 adaya bu okulun sınav yeri olarak gösterildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.