Şoför esnafı yeni yıla parasız girecek

Şoför esnafı yeni yıla parasız girecek
Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, yılsonu ile birlikte şoför esnafı için vergi ödeme dönemi olduğunu belirterek; "Ağırlaşan yükler nedeniyle her geçen gün ne yapacağını şaşışır hale gelen...

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, yılsonu ile birlikte şoför esnafı için vergi ödeme dönemi olduğunu belirterek; "Ağırlaşan yükler nedeniyle her geçen gün ne yapacağını şaşışır hale gelen esnafımız yeni yıla da parasız girecek" diye konuştu.
Er yaptığı açıklamada vergi borçları döneminin yıl sonunda esnaf için sıkıntı yaratacağını belirterek; "Yedek parçadan tutunda yola çıkabilmek için gerekli belgeler için ödenenlere kadar pek çok ağır yükle karşı karşıya kalan üyelerimiz, asıl zorluğu mazot fiyatları karşısında çekiyor. Dünyanın en pahalı akaryakıtının kullanıldığı ülkemizde, bunun üzerine birde vergi ödemek zorundayız.
Yıl sonu itibariyle pek çok esnafımız vergilerini ödeyecek. Masraflar yüzünden kazanamadığımız paranın vergisini nasıl ödeyeceğiz, bilemiyoruz. Kısaca çilesi bitmeyen esnafımız yeni yıla bile parasız girecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.